Недригайлівський 
МНВК
П`ятниця, 2024-03-29, 10:31 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини та оголошення [40]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Монмолодьспорт
president.gov.ua
Сумська ОДА
НедригайлівськаРДА
Управління освіти
СОІППО
ХРЦОЯО
ПедПРЕСА
Головна » 2016 » Березень » 16 » Уроки мужності для учнів
5:03 PM
Уроки мужності для учнів

Уроки мужності для учнів

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Вірність і мужність – ось головні риси героїв: вірність своєму ідеалу та мужність у втіленні цього ідеалу в життя.

Саме з такою людиною мали змогу зустрітися учні Недригайлівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Кульбачний В’ячеслав Павлович, прапорщик запасу. Проходив службу у прикордонних військах із 2000 по 2015 рік. Учасник АТО.

І сьогодні йому ще сняться і вчуваються звуки, так званої «неоголошеної» війни. Саме там, у Луганській області, під час охорони державного кордону отримав поранення. Та навіть тоді, коли дивився смерті у вічі, він не зламався. Хоча сьогодні із-за травми він не має змоги бути поряд із своїми побратимами там, на війні, В’ячеслав Павлович не сидить склавши руки. Дізнавшись, що військова підготовка для юнаків вивчається лише у Недригайлівському МНВК, люб’язно погодився завітати у навчальний заклад, з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни.

Для учнів 10-11 класів він показав майстер-клас із предмету «Захист Вітчизни» на тему: «Тактична медицина. Перша долікарська допомога у кризових та стресових ситуаціях».  В’ячеслав Павлович поділився досвідом, продемонстрував елементи аптечки для першої медичної допомоги, розповів про способи і засоби зупинки артеріальної кровотечі, пневматорекс, шок, продемонстрував макети ручних гранат і мін. 

Учні з великою зацікавленістю і захопленням слухали гостя, який своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це.

Такі люди, як Кульбачний В.П., творять дійсність, формують обличчя світу – вчора, сьогодні і завтра, бо вони готові віддати все, і в тому числі своє життя, щоби осягнути свою мету, щоб здійснити свою мрію. Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Ви мій герой, герой ви для Вкраїни.
Виборюєте землю для дітей.
Вам слава вся і посмішка дитини,
Ви не один такий серед людей.
 

Молімось, люди України,
за тих, хто на передовій!
Молімось за чужого сина,
щоб нас колись потішив свій!
 

Заступник директора з НВР

Людмила Костенко

 

Категорія: Новини та оголошення | Переглядів: 444 | Додав: mnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz