Недригайлівський 
МНВК
Четвер, 2024-04-25, 8:51 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини та оголошення [40]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Монмолодьспорт
president.gov.ua
Сумська ОДА
НедригайлівськаРДА
Управління освіти
СОІППО
ХРЦОЯО
ПедПРЕСА
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Якісна освіта – забезпечене майбутнє
8:06 AM
Якісна освіта – забезпечене майбутнє

    15 квітня Недригайлівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат відвідали представники Сумського державного університету – директор департаменту доуніверситетської освіти  Зімак Ю.А. та відповідальний секретар відбіркової комісії факультету технічних систем та енергоефективних технологій Мерзляков Ю.С.

     Із виступів гостей  та відеоматеріалів учні 10-11-х  класів дізналися, що в університеті навчається понад 15 тисяч осіб за різними формами навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів «молодший спеціаліст», «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» із 60 спеціальностей 40 напрямів 23 галузей знань; здобувають освіту близько 1400 іноземних студентів із більш ніж 50 країн світу.

      Учні проявили зацікавленість навчальним закладом, прослухали інформацію про те, що університет має високі позиції за результатами рейтингу вітчизняних університетів «ТОР-200 Україна» і є першим за динамікою зростання в рейтингу серед кращих 50 університетів України.

    Зацікавив також широкий спектр спеціальностей університету, за якими проводиться підготовка фахівців, а саме:  біржова діяльність, екологія та охорона навколишнього середовища, енергетичний менеджмент, журналістика, комп’ютерна механіка, лікувальна справа,  маркетинг,  міжнародна економіка, реклама і зв’язки з громадськістю, системна інженерія та ряд інших.

    Учнів цікавили правила прийому  на 2015 рік, перелік конкурсних предметів, ліцензований обсяг та обсяг державного замовлення для вступу до СумДУ та ін. На всі запитання були отримані змістовні відповіді фахівців.

     У ході заходу  була проведена відеолекція «Інженер і сучасність». Відповідальний секретар відбіркової комісії факультету технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ Мерзляков Ю.С. розповів про переваги навчання на факультеті, про професію інженера. Він наголосив на тому, що  професія інженера знов повертає собі престижність та достойну оплату праці.  У кар’єрі  людина з інженерною освітою може вирости від майстра до директора підприємства. Затребуваність цієї професії   в економіці країни не зменшується, а за деякими напрямками зростає . Інженер, за словами Юрія Сергійовича, одна з найкорисніших зараз для нашої української держави професія.

    Захід пройшов у формі конструктивного спілкування представників університету та учнів, що свідчить про зацікавленість старшокласників  нашого району  у навчанні в Сумському державному університеті.

Категорія: Новини та оголошення | Переглядів: 350 | Додав: Nedr_osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz