Недригайлівський 
МНВК
Четвер, 2024-04-25, 11:09 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини та оголошення [40]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Монмолодьспорт
president.gov.ua
Сумська ОДА
НедригайлівськаРДА
Управління освіти
СОІППО
ХРЦОЯО
ПедПРЕСА
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Обласний семінар директорів та заступників директорів МНВК
4:44 PM
Обласний семінар директорів та заступників директорів МНВК

             27 квітня 2015 року на базі Сумського міського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Сумської міської ради проведено обласний семінар-нараду директорів та заступників директорів МНВК Сумської області «Створення умов для самореалізації та професійного самовизначення учня».

       Начальник управління освіти і науки Сумської міської ради Данильченко А.М. ознайомила присутніх з візитною карткою освітнього простору м. Суми. У творчій атмосфері з активним обговоренням пройшов виступ методиста з трудового навчання Сумського ОІППО Кореневої І.В. «Допрофільне та профільне навчання у міжшкільних навчально-виробничих комбінатах». Марухина І.В., завідувач обласним центром практичної психології та соціальної роботи Сумського ОІППО виступила з доповіддю «Психологічні аспекти зі створення умов для самореалізації та професійного самовизначення учня». Яковенко Ю.М., в.о. директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області провів аналіз участі учнів міжшкільних навчально-виробничих комбінатів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін за три останні роки. Кощій Н.Г., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації поділилася з присутніми досвідом із організації співпраці міжшкільних навчально-виробничих комбінатів із Сумським обласним центром зайнятості для професійного самовизначення учнів. Під час проведення «круглого столу» також було заслухано доповіді директора та заступника директора Сумського міського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Сумської міської ради Новосельського В.П., Євдокименка О.Є.,  на теми: «Організація професійної підготовки учнів на базі МНВК», «Професійна орієнтація учнів - підготовка до обрання майбутньої професії».  Заступник директора МНВК Павліченко В.М. ознайомив із матеріально-технічною базою навчального закладу.

         У семінарі взяли участь директор та заступник директора Недригайлівського МНВК Гордієнко О.Я. та Шевченко Ю.В.  Учасники семінару отримали рекомендації методичного спрямування стосовно професійної орієнтації учнів.

Категорія: Новини та оголошення | Переглядів: 487 | Додав: Nedr_osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz