Недригайлівський 
МНВК
Субота, 2024-04-20, 3:50 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини та оголошення [40]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Монмолодьспорт
president.gov.ua
Сумська ОДА
НедригайлівськаРДА
Управління освіти
СОІППО
ХРЦОЯО
ПедПРЕСА
Головна » 2014 » Вересень » 11 » Недригайлівський МНВК
10:31 AM
Недригайлівський МНВК

     1 вересня шкільний дзвоник покликав учнів за парти.  Недригайлівський МНВК прийняв на навчання за технологічним профілем  117 учнів шкіл Недригайлівського району.  На святковій лінійці  з побажанням   цікавого   навчання за обраним профілем,   підкорення нових вершин знань та здійснення своїх   найзаповітніших мрій  звернувся до присутніх директор Недригайлівського МНВК  Гордієнко О.Я.   У цьому році  учні будуть оволодівати професіями водія, тракториста, користувача персональним комп’ютером та молодшої медичної сестри з догляду за хворими.  

      Вчитель  теоретичної підготовки  Шолудько Григорій Антонович   навчає учнів     будови та експлуатації автомобіля,   правилам  дорожнього руху, без яких просто неможливо уявити роботу водія.  Вчитель   має  методичні напрацювання,  що  забезпечують  доступність та цікавість при вивченні предметів теоретичної підготовки.    Навикам практичної їзди навчають майстри виробничого навчання з практичного водіння автомобіля Бондаренко І.О., Даниленко В.М., Щербань О.А.. Вони вчать своїх вихованців водити автомобіль в різних умовах і дорожніх ситуаціях, робити поточний ремонт, обслуговувати автомобіль у різні пори року. 

       Ващенко М.І. веде уроки  з теоретичної підготовки  у групі трактористів.  Сам вчений агроном,  Микола Іванович  прищеплює  своїм вихованцям любов до землі та техніки.  Науман М.Ю. фомує практичні навички  роботи  на  сільськогосподарській техніці.

        Гордієнко Н.А. протягом 15 років працює вчителем медико – санітарної підготовки дівчат. На своїх уроках Наталія Анатоліївна не тільки  знайомить із захворюваннями , а й  формує практичні навички надання першої медичної допомоги при травмах, захворюваннях, при критичних станах. Частина учениць після закінчення навчання в МНВК вступають на навчання у вищі навчальні заклади медичного профілю.

         Побажаймо кожному учневі  успіхів у навчанні  в загальноосвітніх школах та отримати професію до душі в Недригайлівському міжшкільному навчально – виробничому комбінаті.

Категорія: Новини та оголошення | Переглядів: 351 | Додав: Nedr_osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz